Tule mukaan mullistamaan liikkumista Savossa – vastaa kimppakyytikyselyyn

25.08.2020 | Kimppakyytikokeilu, Tiedotteet, Uutiset

Onko matkanteko julkisilla kulkuvälineillä hankalaa? Sinulla ei ole mahdollisuutta tai et halua pitää autoa? Asut mahdollisesti kaukana valtaväylistä tai työ- tai harrastuspaikka ei ole valtaväylien varrella?

Keski-Savossa, Ylä-Savossa ja Siilinjärvellä kokeillaan syyskuusta alkaen uudenlaista, turvallista PiggyBaggy-kimppakyytipalvelua, jonka kautta samaan suuntaan liikkuvat henkilöt voivat tarjota ja hakea yhteiskyytejä esimerkiksi töihin, kauppaan tai harrastuksiin. Kyseessä on ilmainen, selainpohjainen palvelu, jonka tuottaa jakamis- ja kiertotalousratkaisuihin erikoistunut CoReorient Oy.

Nyt voit auttaa meitä kehittämään palvelua tarpeisiisi sopivaksi! Kartoitamme parhaillaan lyhyen kyselyn avulla kimppakyytien käyttöä ja tarvetta sekä liikkumismahdollisuuksia eri alueilla.

Muutamaan kysymykseen vastaamalla voit auttaa meitä löytämään kimppakyytikokeiluun sopivimmat alueet ja työpaikat sekä varmistamaan, että palvelussa on mukana sinulle tärkeät ominaisuudet.

Kysely vie vain pari minuuttia ja siihen voi vastata 4.9.2020 asti osoitteessa: www.bit.ly/kimppakyytikokeilu  

Testaa palvelua ensimmäisten joukossa!

Haluatko olla ensimmäisten joukossa testaamassa PiggyBaggya? Ilmoita sähköpostiosoitteesi kyselyn lopussa, niin voimme kutsua sinut mukaan testiryhmään kehittämään palvelua kanssamme.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Vähähiilisen liikkumisen kokeilu on osa KESTO (Kestävän energiankäytön, materiaalitehokkuuden ja ilmaston seudullinen toimintasuunnitelma) -hanketta, jota rahoittaa Pohjois-Savon liitto (EAKR) ja mukana olevat kunnat.

Kimppakyytikokeilun tarkoituksena on löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja haja-asutusalueiden sekä seutukaupunkien liikkumisen haasteisiin ja edistää vähähiilistä liikkumista harvaan asutuilla alueilla. Kokeilu toteutetaan Keski-Savossa (Joroinen, Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus), Siilinjärvellä ja Ylä-Savossa (Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Vieremä).

Lisätietoja antaa:

Keski-Savo:
projektivastaava Jaakko Lappalainen, KESTO-hanke
044 306 3580, jaakko.lappalainen@navitas.fi

Ylä-Savo:
projektivastaava Kirsi Savolainen, KESTO-hanke
040 584 0803, kirsi.savolainen@iisalmi.fi


Share This